fbpx

  Vores undervisning

  Vores undervisning forsøger at give gymnasterne en slags “grunduddannelse” i gymnastik, og træningen præsenterer dem for mange af gymnastikkens elementer i en hyggelig atmosfære.
  Der er masser af hop, spring og leg, og børnene får også mulighed for at prøve kræfter med ropeskipping/sjippetove, hulahop, håndstand og mange andre færdigheder.

  Vi ønsker at skabe den bedst mulige træning og de bedste mulige rammer for undervisningen. Målet er postiv og kompetent undervisning med en klar plan og struktur, som kan fordre gymnasternes udvikling.
  Vi stræber også efter at undervise alle gymnaster ud fra deres niveau og er generelt fokuserede på at give det enkelte barn passende udfordring.

  Derudover prioriterer vi gode redskaber og har generelt et højt fokus på sikkerheden. Derfor bruges en lille del af træningstiden på at sikre børnenes almene form ved at lave styrketræning.

   

  Forventninger til børnene:

  Vi har en klar forventning om, at børnene generelt gør sig umage, opfører sig ordentligt og har en vis disciplin. På Gymnastikgården er der få, men klare regler. Vi forventer, at børnene tier stille, når trænerne taler, hører efter, rækker hånden op, hvis de gerne vil sige noget, mestrer turtagning og generelt tager hensyn til hinanden. På den måde får børnene alsidig undervisning i faste rammer, og den struktur er med til at fordre udvikling og gode oplevelser.