fbpx

  Faciliteter

  Alt vores undervisning foregår på “Gymnastikgården” – en bondegård fra 1880, som er ombygget til hvad vi kalder “verdens hyggeligste træningscenter”.
  “Gården” omfatter bl.a. tre træningssale med alverdens udstyr og en udendørs springpark.

  Alt springtræning foregår normalt i vores “Springsal”, hvor vi har alverdens redskaber. Her bliver der bl.a. undervist på Airtrack Pro, trampolinbane til skumgummigrav og dobbelt mini-trampolin.
  På de fleste banerne er der videoforsinkelsessystem, så man efterfølgende kan se sit eget spring på en videoskærm og bruge det som en del af indlæringen.

  I vores sommersæson foregår en del af springtræningen gerne i vores udendørs “Springpark”, når vejret ellers tillader det.
  Her har vi bl.a. stortrampoliner med elastik-snor “lounges” og en lang trampolinbane.

  Resten af træningen foregår i vores “Spejlsal”, som bliver brugt til opvarmning, stafetter, lege og styrketræning. Det er også her vi bl.a. øver “kompetencer” hvor man øver at stå på hænder, blive sej med sjippetove & hulahopringe og meget mere.
  Vi har også et lille “Studio” – en lille spejlsal, som vi benytter os af, når vi gerne vil undervise i mindre grupper.

  Det er muligt at leje faciliteterne til børnefødselsdage, træningsophold og arrangementer for skoler / SFO’er. Læs meget mere om det på Springcenterets egen hjemmeside.