fbpx

VORES Faciliteter

Alt vores undervisning foregår på “Gymnastikgården” – en bondegård fra 1880, som er ombygget til hvad vi kalder “verdens hyggeligste springcenter”.
“Gården” omfatter bl.a. tre træningssale med alt muligt udstyr og ikke mindst en udendørs springpark.

Alt springtræning foregår normalt i vores “Springsal”, hvor vi har alverdens redskaber. Her bliver der bl.a. undervist på Airtrack Pro, fasttrack til skumgummigrav og dobbelt mini-trampolin.

I vores sommersæson foregår en del af springtræningen gerne i vores udendørs “Springpark”, når vejret er godt. Her har vi bl.a. 3 stortrampoliner og en lang trampolinbane med landingsfelt. ☀️
Ofte er vores mobile trampolinanlæg også hjemme ved centeret, så vi har 6 ekstra stortrampoliner 😃

En del af træningen foregår i vores “Spejlsal”, som bliver brugt til opvarmning, lege og styrketræning. Det er også her, hvor vi øver at stå på hænder, blive sej med sjippetove & hulahopringe og meget mere.
Vi har også et lille “Studio” – en lille spejlsal, som vi benytter os af, når vi gerne vil undervise i mindre grupper.

Gerelt håber vi at folk synes at vores træningscenter virker som et sted hvos børnene føler sig velkomne, så det altid er en god oplevelse at komme til gymnastik.

Vores springcenter kan lejes i weekender til børnefødselsdage, og ofte kommer der andre foreninger og lejer centret i forbindelse med et træningsophold.

Træningscentrer er bygget så det er optimalt til aktiviteter for børn

PRØV GYMNASTIKKEN AF HOS OS 😃

Se alle de forskellige hold vi tilbyder under Hold & Tilmelding ⬇️

UDLEJNING AF FACILITETERNE?

Det er muligt at leje faciliteterne til børnefødselsdage, træningsophold og arrangementer for skoler / SFO’er. Læs meget mere om det på springcenterets egen hjemmeside.