fbpx

Privatlivs­politik

Vores privatlivspolitik

Gymnastikgården ønsker at give dig en fantastisk oplevelse lige fra det øjeblik, du browser for at finde information om os, hvor vi optræder næste gang eller købe billetter eller merchandise, til du modtager din ordre. Som en del af din oplevelse hos os vil vi forsikre dig om, at vi beskytter og respekterer dit privatliv og behandler alle dine persondata med omhu.

Vi opretholder følgende principper, når vi behandler dine persondata:

1) Vi indsamler og lagrer data til disse hovedformål:

a) Behandling og levering af din ordre
b) Kundeservice
c) Forbedring af din brugeroplevelse
d) Marketing
e) Lovmæssige krav

2) Vi indsamler kun data, som vi skal bruge til ovennævnte formål
3) Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for dem
4) Vi sælger ikke dine data
5) Vi opbevarer dine data sikkert

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan og hvorfor vi indsamler og lagrer dine persondata – og hvad vi gør med dem.
Du kan også læse om, hvordan du kan udøve dine rettigheder som dataemne hos os, f.eks. få adgang til dine data.

Gymnastikgården – CVR-nr. 72986318, Jernaldervej 41B 8210 Aarhus V – er registeransvarlig for persondata dækket af dette statement om datasikkerhed.

Indsamling og anvendelse af dine persondata

Opfyldelse af din ordre
Vi skal bruge nogle vigtige informationer fra dig for at behandle din ordre. Når du afgiver en ordre hos os, giver du os dit navn, din adresse, din e-mail, dit telefonnummer, dine betalingsoplysninger og selvfølgelig hvilke produkter, du har bestilt.

Når du gennemfører en ordre, håndteres din betaling af vores betalingsløsningspartnere, og din ordre sendes til vores lagerpartner. Når din ordre er pakket og klar til forsendelse, deler vi dit navn, din adresse, din e-mail og dit telefonnummer med vores leveringspartnere, så vi kan gennemføre din levering.

Vores lagerpartner, betalingsløsningspartnere og leveringspartnere er forpligtet til at sikre dine data.

Kundeservice
Hvis du kontakter vores kundeservice, registrerer vi de persondata, som du giver os. Vores kundeservice har adgang til alle oplysninger om din ordre, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis du har spørgsmål om din ordrestatus, eller hvis du vil returnere en vare. Vores kundeservice kan også se tidligere korrespondance med dig, da dette kan hjælpe dem med at give dig en bedre service.

Forbedring af din brugeroplevelse
Vi bestræber os konstant på at give dig den allerbedste bruger- og shoppingoplevelse på vores hjemmesider. Det gør vi på forskellige måder, men en vigtig del af det er at kunne spore, hvordan du browser vores hjemmeside. Det gør vi ved hjælp af cookies. Vi bruger også din browsingadfærd til at finde ud af, om vi skal købe mere eller mindre ind til vores lager af bestemte produkter. Endeligt bruger vi dine browserdata og dine ordrer til at anbefale dig produkter, som vi tror, du vil kunne lide.

Marketing
Vi bruger også dine persondata til at skabe mere relevante marketingaktiviteter for dig. Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata til direkte marketingformål ved at skrive til info@flying.superkids.dk.

Sociale medier
Hvis du følger os eller interagerer med os på en af vores sider på en tredjeparts sociale medieplatform, såsom Instagram, Facebook eller Pinterest, vil de informationer, du giver, være omfattet af tredjepartens fortrolighedspolitik samt denne fortrolighedspolitik.  

Hvor længe gemmer vi dine data?
Vi lagrer kun dine persondata, så længe de er nødvendige for at opfylde det formål, som de er indsamlet til, eller for at overholde de lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler i de lande, hvor vi agerer. Når det ikke længere er tilfældet, slettes informationerne automatisk.

Du kan også sende en forespørgsel, hvor du beder os om at slette bestemte informationer eller alle personlige oplysninger, som vi har om dig. Vi vil følge nævnte forespørgsel, medmindre vi er forpligtet til at lagre informationerne af lovmæssige grunde eller for at oprette, udøve eller forsvare et juridisk krav.  

Dine rettigheder
Som forbruger i EU er din ret til databeskyttelse dækket af den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Det betyder, at dine rettigheder som dataemne er de samme i alle EU-lande.

Hvis du vil udøve dine rettigheder, skal du sende os en forespørgsel vedrørende datasikkerhed via info@flying.superkids.dk.
Du kan læse mere om dine forskellige rettigheder nedenfor:

Ret til indsigt
En af dine vigtigste rettigheder er, at du kan få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig. Ønsker du indsigt, får du en kopi af dine persondata.

Ret til at blive glemt
En anden vigtig rettighed i forbindelse med dit forhold til os er, at du har ret til at blive glemt, hvilket betyder, at du kan sende os en anmodning, hvor du beder os slette de oplysninger, som vi har registreret om dig. Vi kan muligvis ikke slette alle oplysninger, da vi skal fortsætte med at opbevare bestemte oplysninger for at overholde lovkravene.

Ret til indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata af særlige årsager. Du kan f.eks. gøre indsigelse mod behandling af dine persondata til direkte marketingformål, inklusive profilering.

Ret til berigtigelse
Hvis du mener, at de oplysninger, som vi har registreret om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, skal du meddele os det, så vi kan opdatere dine oplysninger. Ret til begrænsning Kombineret med nogle af dine andre rettigheder kan du også anmode om, at vi begrænser anvendelsen af dine persondata, dvs. i stedet for komplet sletning eller under vores evaluering af din indsigelse.

Ret til dataportabilitet
Du kan sende os en anmodning om at levere de persondata, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og at overføre oplysningerne direkte til en bestemt modtager. Klager Hvis du vil indgive en klage om, hvordan vi behandler dine persondata, kan du altid kontakte os på info@flying.superkids.dk. Du kan også indgive en klage til din lokale datatilsynsmyndighed.